Verkeerd objectief in tas…..

Objectief vergeten…..

Afgelopen middag even op pad geweest in de bossen van Budel. Maar zoals ik al eens schreef de verkeerde keus gemaakt bij het inpakken van mijn fototas. Ik had mijn 600 mm niet in de tas gedaan omdat ik er niet vanuit ben gegaan dat ik 2 buizerds zou zien. Maar dit gebeurde dus wel, en wel precies boven ons. Ze zweefden voor zeker enkele minuten op een thermiek rond. Als of ze wisten dat ik geen goede lens bij heb. Mijn macro lens van 105 mm zat op het toestel, dus daar maar wat plaatjes mee geschoten. 

Erg jammer dit, maar goed wederom een reden om daar meer te gaan posten met een goede lens in handbereik.

Om onderstaande foto te kunnen maken heb ik gebruik gemaakt van:

  • Nikon Z6 – II
  • Sigma 105 mm objectief

Nabewerking:

  • Bijgesneden in Adobe Lightroom (donkere hoeken)

Exif gegevens van foto; 105 mm – 1/1250 sec – f/4 – ISO 100

Klik op onderstaande button voor de locatie op Google map

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top